0 artikelen € 0,00

DE LENTE IS ER!

Eindelijk, de lente is in het land! Beetje zon geeft je zin om heel je huis op te frissen en komaf te maken met donkere kleuren.Wie plannen heeft om zijn slaapkamer een schilderbeurt te geven, een gouden tip: hou het sober! Less is more wat betreft de vaste elementen in je slaapkamer.

Probeer niet te veel verschillende kleuren te gebruiken. Een pallet van beige - witte tinten geeft je slaapkamer een rustige sfeer. Je creëert voor jezelf de luxe om je kamer verder aan te kleden met je bedlinnen en accessoires naargelang je smaak, het seizoen, je humeur etc.

Heb je graag kleur? Wij ook! Steek kleur in je bedlinnen of accessoires. Wil je volgend jaar iets anders? Een kussen of bedlinnen is gemakkelijk te vervangen, in tegenstelling tot behangpapier of overgordijnen.

Kies voor MOOD bedlinnen, deze sobere tijdloze tekening past in elk interieur.

Wij kozen voor twee kleuren: Blush, een mooi roze, geen babyroze of fel roze, maar de perfecte tint die zowel jong als oud kan bekoren.

Het andere kleur is Greige. Greige is een kleur tussen beige en grijs. MOOD Greige is een echte passe-partout. Decoreer hem op hout, wit, beige, grijs... Altijd perfect! Tot binnenkort, Elke

DE LENTE IS ER!
Gratis verzending vanaf € 150
Aan huis geleverd
Maatwerk mogelijk
Veilig online betalen