0 artikelen € 0,00

De start

Eindelijk zijn we zover: de lancering van onze webshop is een feit! 5 februari 2016 hebben we NOMO opgestart, vandaag kunnen we ons verhaal ONLINE met jullie delen.

Zowel Isabelle als ik hebben heel wat ervaring in de textielwereld: Isabelle heeft 20 jaar een lingeriewinkel gehad en ik (Elke) werkte 13 jaar als styliste en productmanager voor een bedrijf in huishoudtextiel. Gedreven door onze passie voor mooie kwaliteiten, interieur en vormgeving, besloten we een eigen collectie HOME LINEN te ontwerpen en zelf op de markt te brengen.

We kiezen heel bewust rechtstreeks naar de klant toe te stappen, omdat we het persoonlijk contact heel belangrijk vinden. Elk ontwerp wordt met zeer veel zorg uitgekozen, we volgen de modetrends op de voet en bezoeken de belangrijkste beurzen in Brussel, Parijs, Milaan, Frankfurt,…

Ieder model kiezen we in functie van de stof, de confectie gebeurt in onze eigen atelier met veel oog voor details en afwerkingen. We willen jou graag persoonlijk adviseren en bieden maatwerk aan: heb je een fantastisch kussen in een buitengewone maat en vind je nergens een gepaste sloop, vind je geen hoeslaken met een hoek die groot genoeg is voor je matras of heb je een extra groot donsdeken en vind je niet het juiste dekbedovertrek? Mail ons de maten, wij maken voor jou een sloop , hoeslaken, laken of dekbedovertrek dat mooi past.

We houden je graag op de hoogte via onze blog van al onze activiteiten en nieuwigheden. Tot binnenkort!

De start
Gratis verzending vanaf € 150
Aan huis geleverd
Maatwerk mogelijk
Veilig online betalen