0 artikelen € 0,00

Oase van rust

Meer dan ooit wil ik (heb ik het nodig ☺) om me thuis te ontspannen en te relaxen. Iedereen heeft een ander idee wat comfort voor hem of haar betekent, maar ik geef je graag enkele eenvoudige tips mee van hoe je een gezellige sfeer kan creëren.

Hou rekening met de lijnen binnen je (slaap)kamer: te veel ronde lijnen geven een rommelig gevoel, ze breken het evenwicht in je kamer, wat niet ten goede komt aan de rustige sfeer die je wil creëren. Gebruik je enkel rechte lijnen en hoeken, dan creëer je een visueel agressieve sfeer wat je nachtrust niet zal bevorderen. De oplossing een goede combinatie van de twee: eenvoudig toch?!?

Zet ook niet al je meubels recht tegen een muur, dit geeft je een krap en ingesloten gevoel en het haalt de energie uit je kamer. Maak in je slaapkamer, bv in een hoek van je kamer, een gezellige zithoek of plaats een leuke poef aan het einde van je bed.

Ik heb een grote passie – je mag zelfs spreken van een obsessie – voor mooie kwalitatieve stoffen in verschillende structuren. Door materialen te combineren geef je je kamer een knus gevoel, gebruik: wol, satijn, kasjmier, schapenvellen etc. Je zal je in je slaapkamer willen nestelen en er nooit meer uitkomen!

Oase van rust
Gratis verzending vanaf € 150
Aan huis geleverd
Maatwerk mogelijk
Veilig online betalen