0 artikelen € 0,00

Gloss percale

Gloss percale
Gloss percale | NOMO
Gloss percale

Gloss percale

Dekbedset vanaf 22,95 € € 119,95
  • Slaapt u het liefst in hele frisse lakens? Dan is onze Egyptische katoen percale 200 TC zéker iets voor u.
  • Katoen percale slopen kan u - indien u wenst - ook laten stijven: zo bekomt u de spreekwoordelijke "krakend frisse lakens" 
  • De slopen werken we af met een fijne volant van 1cm, zo krijg je een strakke vorm die in elk interieur past.
  • Heel eenvoudig te combineren met gans de NOMO collectie, keuze uit heel wat kleuren.
  • Uitgebreid kleurenpallet.
  • Eenvoudig in onderhoud.
Deel dit product:

Geen optisch witmiddel of bleekmiddelen gebruiken.

Was u beddengoed niet te warm. Een wasbeurt van 40 graden Celsius zorgt ervoor dat uw beddengoed er op zijn best uitziet. U mag wassen aan 60°C, maar doe dit slechts af en toe om de mooie kleuren zo lang mogelijk te behouden. Om te voorkomen dat de kleuren uitlopen, best donkere en lichte was scheiden.

Een handige tip waarvan u misschien niet op de hoogte bent, is om uw Egyptisch katoen tijdens het wassen van andere kwaliteiten gescheiden te houden. Je katoen kan sneller opwollen en er ouder uitzien na slechts een paar wasbeurten. Om dit te voorkomen, kunt u katoen het beste alleen met katoen wassen.

Beddengoed van Egyptisch katoen kan op een lage stand in de droogtrommel worden gedroogd. Om het er op zijn best uit te laten zien, haalt u het uit de droger direct nadat de cyclus is voltooid en strijkt u snel, terwijl het beddengoed nog licht vochtig is, voordat u het opvouwt en opbergt. U zult merken dat uw beddengoed langer meegaat als u het te drogen hangt. Dit is ook een milieuvriendelijke optie en het kan kreuken verminderen, waardoor u minder hoeft te strijken.

Wij maken al ons bedlinnen speciaal voor u op maat.

Levertermijn 3 à 4 weken.

Gratis verzending vanaf € 150
Aan huis geleverd
Maatwerk mogelijk
Veilig online betalen